Регистрация торговой марки

Патентный поверенный, Адвокат Яна КОНДРАТЮК. Звоните: 093-300-2060. Наш Viber и Telegram. info@uatm.ua

Нові патенти на корисні моделі для нашого Клієнта — вчасно та професійно

17.03.2024 10:28:16

патент корисна модельДля одного з наших Клієнтів ми успішно отримали одразу 4 нових патенти на корисну модель. Їхні номери: 155382, 155383, 155384 та 155385
Нові технічні рішення є значним досягненням Клієнта у галузі технологічного розвитку та комерційної стратегії.
Ці нові патенти не лише підтверджують інноваційний потенціал нашого Клієнта, а й відкривають нові можливості для подальшого розвитку та співробітництва у різних галузях. Ми пишаємося тим, що можемо підтримувати наших клієнтів на шляху до технологічного прогресу та комерційного успіху.
Отримання патенту на корисну модель (скорочено — ПМ) є правильним та ключовим кроком у захисті права інтелектуальної власності та підтримці інноваційного розвитку у ситуації обмеженості часу та бюджету. Якщо коротко, то отримати патент на ПМ набагато швидше, дешевше і не так непередбачено, як патент на винахід.
Патентування дає винахідникам ексклюзивні права на використання їх нових технічних рішень, а також пріоритет у виробництві та комерціалізації винаходу або ПМ.

Коротко про отримання патенту на винахід чи корисну модель.
Процес отримання патенту включає:
- Проведення патентного пошуку;
- Складання документів Заявки (Опис, Формула та Реферат);
- подання заяви до НОІВ (Укрпатент),
- А також оплату держзборів за подання Заявки та мит за видачу Патенту.
Ці кроки забезпечують оформлення авторства та пріоритету на Ваше нове рішення та подальший юридичний захист його змісту.

Про вартість патентування винаходу та корисної моделі.
Вартість підготовки документів та робіт по Заявці в стандартному випадку:
- На винахід вона складає 20.000 грн. Стандартний випадок — це рішення з одним незалежним пунктом формули. Звичайно, якщо незалежних пунктів буде більше, то вартість може зрости.  
- Корисна модель - 15.000 грн.  Сам процес отримання прав значно простіший, через те, що немає кваліфікаційної експертизи. Стандартним випадком для Корисної моделі є рішення з одним незалежним пунктом формули. Звичайно, якщо незалежних пунктів буде більше, то вартість буде зростати.
- Промисловий зразок - 5.000 грн.

Патентування з нами — це розумний крок!

 
© Патентний повірений Яна Кондратюк, 2024